Tuinontwerp

Verhoeven tuinen biedt u alle facetten van het vakmanschap dat met tuinen te maken heeft.
Wij bieden onze opdrachtgevers een totaalpakket. Van ontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw (droom)tuin.

Het ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor een tuin van Verhoeven tuinen.  Wij creëren een stijlvol, eigentijds en realistisch ontwerp dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eventuele omgevingsfactoren. Een gevarieerd lijnenspel, goede verhoudingen en de juiste materiaalkeuze zorgen voor een tuin die in balans is en de basis vormt voor jarenlang tuinplezier.

Hoe gaan wij te werk?

Oriënterend gesprek
Allereerst maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek, het liefst bij u thuis. Wij kunnen dan ter plekke een beeld vormen van de beschikbare ruimte. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden en eventueel zaken waarmee rekening gehouden dient te worden.

Inventariseren van uw wensen
Omdat de tuin ook moet passen bij uw huis en de inrichting, wordt dat ook opgenomen in het uiteindelijk ontwerp. In het gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en vastgelegd. Het is onze kunst om bij u “te proeven” waar u van houdt, wat bij u past en wat u graag wilt. Onze toegevoegde waarde is u direct te voorzien van advies zodat er uiteindelijk een tuin gerealiseerd wordt die voldoet aan uw verwachtingen en in onze ogen tuin technisch verantwoord word aangelegd.

Inmeten van de tuin
Vaak meten we bij het eerste gesprek ook de tuin in. Niet alleen wordt er gekeken naar afstand en hoogte, maar ook naar de ligging van de tuin, de omgeving, openbare verlichting, etc. Deze factoren worden meegenomen in het tuinontwerp.

Offerte op maat en het maken van een afspraak
Met de verzamelde informatie gaan we aan het werk. Wanneer het ontwerp gereed is, worden de kosten voor de aanleg van uw tuin in een duidelijke werk omschrijvende offerte uitgewerkt. Vervolgens nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Het ontwerp met de daarbij horende werk omschrijvende offerte worden aan u gepresenteerd.


Contact

Verhoeven Tuinen
Rivierkade 9
4931 AA Geertruidenberg
tel: 06-53524120


Heeft u een vraag?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Controlecode: captcha

    Voer controlecode in