Beplanting

Het is belangrijk dat in een tuin het hele jaar door iets te beleven is. Dit betekent niet dat er altijd iets moet bloeien, dat is zelfs niet altijd mogelijk. Beplanting speelt hierbij een belangrijke rol. Met groenblijvende beplanting met mooie blad- of takkenstructuren, of met botanische bollen bijvoorbeeld blijft uw tuin het hele jaar mooi.

Beplantingsplan
Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan wordt is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar het is met name belangrijk welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor een bepaald soort bloemen? Wilt u graag vlinders of vogels in uw tuin? Wij proberen het allemaal te verwerken in een beplantingsplan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

Kwaliteitsbeplanting
Wij werken enkel met kwaliteitsbeplanting. Dit zijn goed doorwortelde planten en struiken en hebben een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Wij werken met mooie producten die vaak uit eigen land komen maar die we soms ook uit Italiƫ of Spanje laten overkomen.


Contact

Verhoeven Tuinen
Rivierkade 9
4931 AA Geertruidenberg
tel: 06-53524120


Heeft u een vraag?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Controlecode: captcha

    Voer controlecode in