Bedrijfstuinen

Een goed verzorgde bedrijfstuin is een visitekaartje dat vertrouwen wekt bij klanten. Het straalt uit waar u voor staat als organisatie: verzorgt, ingetogen of juist fantasierijk.

Een karaktervolle bedrijfstuin is niet alleen een mooie entree voor uw klanten. Het zorgt ook voor een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. Zo kunt u heerlijk pauzeren met collega’s in de buitenlucht en ontspannen in een sfeervolle omgeving.

Verhoeven tuinen heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfstuinen en werkt graag met u mee aan het realiseren van de juiste indruk met uw bedrijfstuin.

Bedrijfstuinonderhoud

Langer genieten van een mooie bedrijfstuin, dat doet u door regelmatig tuinonderhoud. Maar niet altijd heeft u zelf de tijd of mogelijkheid hiervoor. Verhoeven tuinen is gespecialiseerd in vakkundig tuinonderhoud van bedrijfstuinen. We pakken datgene op waarvoor u extra handen nodig heeft. Dat kan variëren van grasmaaien en snoeien tot onkruid verwijderen en het bestrijden van onkruid op verhardingen. U kunt ons eenmalig een keer laten bijspringen of u kiest voor het gemak van een onderhoudscontract.


Contact

Verhoeven Tuinen
Rivierkade 9
4931 AA Geertruidenberg
tel: 06-53524120


Heeft u een vraag?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Controlecode: captcha

    Voer controlecode in